Keď vidíš dvere s príležitosťou, neklop na ne. Rozkop ich, usmej sa a predstav sa.

neděle 2. prosince 2012

STAY MATTE pudr (Rimmel)

Ciao! Dnes bych vám představit pudr od značky Rimmel z řady Stay matte.

VŮNĚ
Voní pěkně pudrově (překvapivě :D), ale vůně je cítit jen když opravdu zaboříte nos, jinak nic. Což vnímám jako plus, protože se mi tím pádem nebije na obličeji stopadesát vůní.

MATUJÍCÍ SCHOPNOST
Nejlépe matující pudr, který jsem kdy měla. Zmatní opravdu na několik hodin, na obličeji nedělá mapy, naopak dotáhne svým finishem váš makeup k dokonalosti :)

FIXAČNÍ SCHOPNOST A VÝDRŽ
Pokud máte dobře držící už makeup, či korektor může vám to být vcelku jedno. Nezalézá po delší době do vrásek ani není viditelný. Že by ale prodlužoval výdrž makeupu, to se říct taky nedá. 

KRYTÍ
Má krásný finish, moc krytí z něj ale taky nedostanete. Což na jednu stranu není úplně špatně. Kdo by chtěl nakonec vypadat jako zmalovaná maska?

ODSTÍNY
Prodává se naprosto široké spektrum odstínů. Od světlounkého translucent, který má být transparentní, ale po vyzkoušení na ruce si mi tak nezdál; po bůhvíjak tmavé. Všechno jsou to podtónem spíše do žluta, ale není to žádná oranžáda, jakou u nás běžně potkáváme.

PRÁŠENÍ A JEMNOST
Se správným jemným štětcem vám prášit nebude, má ideální konzistenci- teda chci říct, že není moc sypký, ani do něj nemusíte vydřít díru, abyste něco na prstu/štětci měli.

BALENÍ
"Povrchní" stránka, aneb písmena a design se mi líbí, co se mi ale strašně nelíbí, je to, že víčko tam moc nedrží. Pokud byste pudr chtěli mít volně v kabelce, máte tak 90% šanci, že se vám rozsype.

CENA
Musím přiznat, že si ji vůbec nepamatuju, není to ale nic, co by vás zruinovalo a balení je velké, mě vydrží řádově tak 1/2-3/4 roku a to ho v malé míře používám skoro každý den.

CELKOVÉ HODNOCENÍ: Když si to tak zpětně po sobě čtu, vypadá ST. M. nejprůměrnější z nejprůměrnějších pudrů, ale tak to vůbec není. Musím bohužel 1* strhnout za nepraktické balení; => ****/***** 

2 komentáře:

  1. ja som si ho teraz kupila v akcii a caka na pouzivanie :)
    Inak nezabudni sa zapojit do mojej predvianocnej Ziaja giveaway: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/11/ziaja-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Moc vám děkuji za každý komentář!